Werken bij ons

 

Elektro Netten B.V. biedt haar medewerkers een dynamische en professionele werkomgeving, een goed opleidingsklimaat en gevarieerd werk. In ons dagelijks werk, ons gedrag en onze omgang met elkaar staan betrokkenheid, deskundigheid, innovatie en doelgerichtheid voorop. Elektro Netten B.V. zorgt voor het welzijn van haar medewerkers, doordat werkzaamheden volgens de normen van de VCA uitgevoerd worden.

 

Stage

Elektro Netten B.V. is een geschikt bedrijf om stage te lopen voor verschillende technische opleidingen. Tijdens de stage wordt u op een goede manier begeleid. Van de stagiair wordt een leergierige, open en betrokken instelling verwacht.

 

Vacatures

Deel jij net als onze medewerkers de passie voor techniek en ben je betrokken, deskundig, innovatief en doelgericht? Dan pas je mogelijk goed binnen ons team. Wil je de mogelijkheden bij Netten Installaties verkennen? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie en CV naar onderstaand adres:

Elektro Netten B.V.

Molendijk 59

3361 EL  Sliedrecht

[email protected] 

 

Leerbedrijf

Elektro Netten B.V. is sinds 2006 een erkend leerbedrijf. Hiermee is zeker gesteld dat de praktijkopleidingen op een kwalitatief hoog niveau gegeven worden. Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, houdt toezicht op de erkende leerbedrijven.  Bezoek de website van Kenteq waarvoor Elektro Netten B.V. is gekwalificeerd.