Projectinrichting

Projectinrichting is bij Elektro Netten een groot onderdeel van het totaalconcept. Door goed naar u te luisteren en uw wensen te combineren met onze kennis en ervaring, bewijzen wij onze meerwaarde in uw project. Elektro Netten begeleidt verschillende soorten projecten van initiatieffase, tot oplevering en nazorg.

 

Voorbeelden zijn:

  • Het inrichten van grootschalige gebouwen met alle bedenkbare kleine en grote huishoudelijke apparaten & accessoires.
  • Keuken en Pantry projecten inclusief de daarbij behorende apparatuur
  • Professionele was, droog, afwas, koel en vriesapparatuur
  • Diverse kleine stekkerklare Horeca en Semi professionele apparaten en accessoires

 

Desgewenst pakken wij alle apparaten uit en installeren wij deze. Ook geven wij een persoonlijke gebruikersinstructie op locatie aan de eindgebruikers. Zet daarbij onze logistieke kwaliteiten plus after-sales en het plaatje is compleet.

 

Onze opdrachtgevers weten ons te vinden vanuit de zakelijke markt, de particuliere markt, architecten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheid, woningbouwverenigingen, studentenhuisvesting, projectontwikkelaars en beleggers.

 

Gedurende het gehele proces sturen wij partijen aan en bewaken wij de planning, kosten, kwaliteit, informatie en organisatie van het project. Onderlinge communicatie en een complete informatieverstrekking zijn van cruciaal belang in een projectorganisatie.

 

Het kan voorkomen dat een project op een bepaald moment onverwacht snel van start dient te gaan. De opdrachtgever is dan gebaat bij flexibiliteit, zorgvuldige projectbegeleiding, professionele ondersteuning en kwalitatieve controle tijdens de uitvoering. Wij verzorgen dit met een vast aanspreekpunt voor u tot in de puntjes.