Business to Business partner

Elektro Netten staat voor een perfecte service, betrokkenheid en extra toegevoegde waarde, waarmee de organisatie zich vanaf haar oprichting onderscheidt.

 

Persoonlijk contact, Service en toegevoegde waarde in combinatie met een grote dosis ervaring vormden de basis tot een jarenlange tevreden samenwerking.

 

Naast het optimaal bedienen van de particulieren markt zijn wij op zakelijk gebied voor veel bedrijven – tehuizen en Zorginstellingen het aanspreekpunt voor service, vervangen en of projectadvisering.

 

Door het geven van een perfecte service en goede adviezen is Elektro Netten reeds uitgeroeid tot betrouwbare partner van Woningbouwverenigingen, Studentenhuisvesting, Zorginstellingen, Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen, Interieurarchitecten en Kinderdagverblijven, met een zeer tevreden en trouwen klantenkring.

 

Vanuit een zeer directe benaderbaarheid onderscheiden medewerkers van Elektro Netten zich door begrippen als inzet, betrokken, open, innovatief, ontzorgen, klantgericht en vooral no-nonsense met respect voor uw normen en waarden.